Inloggen

Inloggen met je gegevens

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Reacties op onze reünie

Wil je een reactie of opmerking plaatsen over de reünie?
Dat kan op deze pagina!

Heb je leuke foto's van de reünie? Stuur deze op naar info@rhbs-appingedam. Binnenkort gaan we alle foto's op de website zetten. 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Herinneringen  

Permalink Bouke Nielsen
Het was fijn
Bedankt dat we er met z'n allen een fijne reünie van hebben gemaakt. Ik heb genoten. Ik ben betrokken geweest bij de grote massareünies uit het verleden - het volumineuze karakter was overigens geen voorkeur van de commissie, maar vloeide voort uit de scholenfusies en de school stelde alleen maar de accommodatie beschikbaar als het voor àlle scholen werd georganiseerd - en die haalden het toch bij lange na niet bij die van gisteren. Het was knus, er was tijd voor gesprekken én complimenten voor Ekenstein: goeie service en een geweldig buffet.
Bouke Nielsen
19-06-2022 08:10 Antwoorden
Permalink Willem Prins
Reünie RHBS
Het was in alle opzichten een schitterende dag gisteren. Ik heb genoten van het ophalen van vele vroegere situaties. Prachtig om te horen hoe velen na de opleiding in mooie beroepen zijn terechtgekomen.
Commissie: hartelijk dank voor jullie organisatie!
Willem Prins
19-06-2022 11:23 Antwoorden
Permalink Koos Achterhof
Reünie 2022
Commissie dank voor jullie inspanningen! Vanaf 13:00 uur veel gepraat, veel gehoord, veel opgewekte verhalen. Als je er niet bij kon zijn denk ik dat je wat gemist hebt; niet alleen verhalen uit het verleden, maar veel hedendaagse zaken. Mooi de oud docenten gezien te hebben. Toen ik ca. 21:10 uur weer vertrok voelde ik de droogte in mijn keel en had de blues in mijn stem en één ding: " Internos gaat nooit verloren." Oant sjen!.

Koos Achterhof
19-06-2022 17:43 Antwoorden
Permalink Nienke Koedam- de Boer
nienke koedam- de boer
het was geweldig ondanks dat er van mijn jaargang niemand was. Er was ook herkenning bij broers en zussen van diverse mensen. Een puntje voor een volgende keer, mogen de letters en cijfers wat groter op het naamkaartje? Je moest nu wel heel dichtbij komen om te kunnen lezen wie wie was.
bedankt organisatie dat jullie volgehouden hebben, het was de moeite waard
20-06-2022 09:08 Antwoorden
Permalink Ger Vermeulen
Feest
Heb absoluut genoten. Het gegeven dat het toch meer dan 50 jaar geleden is dat wij op onze school aan de Wilhelminastraat rondliepen, vervaagde al snel . De meesten van ons herkende ik bijna onmiddellijk. En weer bevestigd in mijn mening dat Appingedam een geweldig mooi centrum heeft. Ekenstein weer als vanouds. Kortom, ik was tot mijn genoegen even terug in een fantastische tijd. En toegegeven, best wel emo bij het massaal zingen van het Internos lied. Wat jammer dat de jeugd zo,n vereniging tegenwoordig kennelijk nietmeer nodig heeft. Organisatoren, hartelijk dank.
Ger Vermeulen
20-06-2022 11:21 Antwoorden
Permalink Gerard Murris
2x pech
Op de tafel met badges zag ik de naam Henk Lamijer. Dat is leuk! heb ik in B4 (1964) naast gezeten. Alleen de jaargangen klopten niet..hm..
De speurtocht eindigde bij de drager en hij bleek niet degene te zijn, die ik zocht. Ook geen familie .
Eerder die dag , bij de school, ontmoette ik een dame met de naam (...) Thomas.
Ik heb in datzelfde jaar in B4 bij Hennie Thomas in de klas gezeten. Maar ook hier ving ik bot; geen familie, onbekend.
Vraag: wie weet iets van Hennie Thomas , toen wonende in Delfzijl.
20-06-2022 13:48 Antwoorden
Permalink Derk Kremer
Niet gevonden
Ik heb e.e.a. uitgezocht, maar ik kan geen Thomas in ons bestand vinden. Wel een familie met de achternaam Simon Thomas. Ook nog gezocht onder de naam Hennie. De laatste is alleen Hennie van Delden. Ook in de lijst met namen van het reünieboek 1967 geen Hennie gevonden. Verder nog een Henny Jurjens gevonden. Eveneens in de periode dat jij ook op school zat. Maar ik weet niet of dat haar meisjesnaam is of niet. Helaas kunnen we je niet helpen.
21-06-2022 22:29 Antwoorden
Permalink homberger-doornbos mieke
reunie
Heb genoten van begin tot aan het eind(was eentje van de laatsten) Ik ben er zeker van, dat iedereen ervan heeft genoten.
Kor, Derkmannetje, Ingrid en Bouke, heel erg bedankt.
Het was mij de reis waard.
Mieke (Homberger) Doornbos.
20-06-2022 23:09 Antwoorden
Permalink Harm Frits Zeiler
Nu: Oudere Jongere
In de eerste plaats mijn dank aan de organiserende commissie die steeds het uithoudingsvermogen heeft gehad, om weer een nieuwe datum te prikken na iedere corona uitbraak en die bleef door gaan met organiseren. Het was heel bijzonder mensen van 55 jaar geleden weer te zien en te spreken. En gevoelens van toen weer naar boven te halen, en uit te wisselen hoe het nu met de ander en met jou gaat. Het was allemaal uitstekend verzorgd op Ekenstein door de comissie, En wat is Appingedam een mooi stadje geworden, "mooier en meer authentieker gemaakt dan toen". Met een mooie kleine in oude eer herstelde synagoge. Alles prachtig en met schitterend weer. Ik zie uit naar de volgende reünie. Harm Frits Zeiler. ()
26-06-2022 21:56 Antwoorden
Permalink Thies Burema
Geweldig!
Hallo Reünie-commissie,

Bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan. En het resultaat mag er zijn. Ik kon er echter niet bij zijn.

De foto’s beginnen binnen te stromen en ik probeer gezichten te herkennen. Dat valt nog niet mee. Alleen Marinus van Hoorn meen ik meermaals te herkennen.
Kan daar nog iets aan gedaan worden? Ik denk b.v. aan het verdelen van de foto’s aan ingevoerde vrijwilligers die ze dan van namen voorzien.

En dan ontging mij natuurlijk niet dat draaiorgel. De Dolores, daarmee subtiel verwijzend naar de weg der smarten die de HBS-jaren voor sommigen van ons is geweest. Maar voor alles zal het orgel sentimenten hebben losgemaakt bij het spelen van het Internos-lied. Gek, maar ik had jaren geleden al visioenen van zo’n setting en dat komt nu nog uit ook.

Groet, Thies
01-07-2022 11:20 Antwoorden
© 2022 Stichting Reünie RHBS | MSvM Appingedam